Ohromen současnou katodickou ochranou cirkulujícího vodního čerpadla

due ke složitosti struktury, rozmanitosti materiálů a drsných podmínek procesu, ochrana proti korozi cirkulujícího vodního čerpadla je mnohem obtížnějšínež obecná struktura. V současné době je vnitřní stěna cirkulujícího vodního čerpadla často chráněna povlakem a ohromenou katodickou ochranou a vnější stěna je chráněna povlakem a obětní anodou katodickou ochranou. Stěna zahrnuje hlavně: vnitřní stěna čerpadla, hřídel čerpadla, vodicí lopatka, oběžné kolo atd. Kvůli úzkému prostoru v komoře čerpadla a proměnlivé procesní parametry je snadné instalovat anodu a řídicínapětí a proud pomocí povlaku a Nauptená současná katodická ochrana. Instalace musí splňovat příslušné požadavky elektrické instalace. Pomocná anoda a tělo čerpadla by měly být1m Ω. Během instalace musí být kabel anody pevný a poškozen. Kabel anody prochází vývojovým otvorem krytu čerpadla a je utěsněn balením a kabelovým tmelem. šrouby. Instalace musí být pevná bez úniku vody a tělonebo kabel elektrody musí být izolován od těla čerpadla (
1m Ω). N
Instalace vodivého kroužku je obecně vyrobena z mosazi, která může být vyrobena z půlkruhového kloubunebo integrálního prstencového prstence. Vodivý kroužek jenainstalovánna horním balení hřídele čerpadla z odklonu, aby se zajistilo, že voda z balenínebude stříkatna vodivý kroužek. Brush a jeho výkon a kvalita musí splňovat relevantní požadavky. Držák uhlíkového štětce je upevněnna držáku s ocelovou ocelí kanálemnebo úhlem a držák je upevněnna těle čerpadla, aby bylo zajištěno elektrické připojení. a dobrá vodivost. Připojeno k odpovídajícím terminálůmnapájecího zdroje DC.

shandong linyi bosi vodivé materiály Co., Ltd. je vysoký podnik specializující sena výrobu flexibilní anody MMO, vodivý polymer flexibilní anoda a titanium potažené anodou, hlavně poskytující katodickou ochrannou technologii, techniku, inženýrství, inženýrství, inženýrství design, instalace a technické služby.

>tel:
86 17568010262.0539
3712117.>


Předchozí: Funkce inteligentního potenciál...

další: Postříkání technologie slitin...